Indonesie Sliders japan Costa-Rica-OrangeBlue

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Agenda

No current events.

Het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad, (ZVA), dat elke week door uw brievenbus op de mat ploft is dit maal voorzien van een prachtstuk over ons festival. En niet op pagina 15 linksonderin.
 
Nee, u hoeft de krant niet eens open te slaan... Direct op de voorpagina.
 

Op 24 juli tijdens de matineevoorstelling die zondag heeft AVS een item gefilmd over het festival.

Met een eigen dans op de bekende klanken van Conquest of Paradise opende Indonesië in Sas van Gent het ‘Zeeland Meets The World Festival’. Dat brengt een mix van muziek en dans uit alle hoeken van de wereld.

Lees meer...

Origineel artikel op PZC.nl

Foto: PZC - Peter NicolaiBRESKENS - Honderden liefhebbers van folklore, muziek en dans genoten op de tweede Dolle Woensdag van 2011 van de optredens van twee dansgroepen.

Na swingende en vooral meeslepende muziek uit het Zuid-Amerikaanse Argentinië was er een optreden van de meer statige Indonesische dansers. Beide groepen hadden een eigen orkest met weer geheel eigen instrumenten. Ook de kleding, het felle rood van de pampa's tegen de meer zachte kleuren uit het oosten, zorgden voor een groot contrast.

Lees meer...

Originele artikel op Blikopnieuws.nl

Foto: Blik op nieuws.nlSas van Gent - Donderdagavond ging het Internationaal Folklore Festival Zeeland van start op het Keizer Karelplein. Indonesie opende de show op de bekende klanken van Conquest of Paradise.

Het weer kon de pret niet drukken. Zo een 700 bezoekers genoten van de folkloristische dansen. Zij genoten van de muziek en dans van de Arabische, Argentijnse, Indonesische en Japanse groep.

Lees meer...

Origineel artikel op PZC.nl

PZC - Archieffoto Peter NicolaiSAS VAN GENT - Het Internationaal Folklore Festival Zeeland gaat woensdag van start.

De aftrap vindt - het is bijna een traditie - plaats op Dolle Woensdag in Breskens. Vanaf donderdag tot en met zondag is vervolgens het Keizer Karelplein in Sas van Gent de uitvalsbasis.

Op dat plein worden avondvoorstellingen gehouden en zondag is er een matineevoorstelling. Behalve in Breskens zijn er zaterdag optredens tijdens het Festival de las Culturas op de Markt van Terneuzen.

Lees meer...